ECU Volvo

ECU-module laten reviseren/repareren

Testen van de Volvo ECU

Bij het testen van de Mercedes ECU’s wordt gebruik gemaakt van het ELTECH testplatform. Dit systeem is in staat om de werking in een auto volledig te simuleren. Het platform wordt regelmatig voorzien van updates, zodat ook de laatste technologiën succesvol getest kunnen worden. Communicatie met de meest recente CAN, LIN en J1850 netwerkbussen is dan ook geen enkel probleem.

Wil de auto niet starten of reageert de auto niet bij het intrappen van het gaspedaal of er zijn diverse foutcodes aanwezig? Dan kunnen er problemen  zijn met de ECU (Electronic Control Unit).

De Volvo ECU maakt gebruik van diverse componenten zoals bondjes met een printplaat en is daarom ook gevoelig voor defecten en storingen.
ECU STUURAPPARATEN  biedt de mogelijkheid om een ECU te laten reviseren/repareren.

Uw Volvo ECU-module laten reviseren/repareren door
ECU STUURAPPARATEN?

Vul het
reparatie formulier in

Doos vullen met
opvul materiaal

De doos
verzekerd versturen

Betaal de factuur die
per email is ontvangen

Reparatie gereed
verzonden op uw adres

Wil je een defecte Volvo ECU laten reviseren? Via onze website kun je snel en makkelijk elektronische onderdelen laten reviseren/repararen. Wij hebben een uitgebreid aanbod van Volvo ECU’S
Wil je een product laten reviseren dat niet te vinden is op de website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact formulier

Car Assist

Handelstraat 20-A
6851 EH Huissen

Openingstijden

Ma: 9.00 -18.00
Di:   9.00 -18.00
Wo: 9.00 -18.00
Do:  9.00 -18.00
Vrij: 9.00 -18.00
Zat:  Gesloten
Zon: Gesloten