ABS pomp reviseren

Revisie van een ABS-pomp en andere componenten. Wil je alleen de druksensoren of ABS-pomp laten reviseren? Wij nemen echter de gehele ABS unit aan, dus de ABS ECU inclusief pompmotor en HCU.

Op zoek naar een revisie oplossing?

De ervaring leert ons namelijk dat ook pompmotoren en componenten op de HCU’s defect kunnen raken. Deze zijn daarom onderdeel geworden van ons revisietraject.

Testen van de ABS-modules

ECU stuurapparaten heeft een eigen testopstelling ontwikkelt om ABS-unit te testen. Bij het testen van unit wordt gebruik gemaakt van het ELNEC testplatform. Dit systeem is in staat om de werking in een auto volledig te simuleren. Bij defecten wordt er bij het reviseren van een ABS-unit niet gekozen voor een tijdelijke oplossing (vastmaken/vastlijmen) maar voor een duurzame oplossing. Zo verzekeren we dat een gereviseerd product net zo goed functioneert als een origineel exemplaar.

Uw ABS pomp laten reviseren/repareren door
ECU STUURAPPARATEN?

Vul het
reparatie formulier in

Doos vullen met
opvul materiaal

De doos
verzekerd versturen

Betaal de factuur die
per email is ontvangen

Reparatie gereed
verzonden op uw adres

Wil je ABS-module laten reviseren? Via onze website kun je snel en makkelijk een revisie aanvraag indienen, zoals voor een Elektronic Control Unit. Wij hebben een uitgebreid aanbod met ABS-units van de bekende merken en modellen zoals: ATE MK60 Hydraulic unit, ATE MK70, en Bosch 5.3. Wil je een product laten reviseren dat niet op onze website is te vinden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen je namelijk ook helpen met problemen aan de turbo actuator, DSG mechatronics en Mercedes contactslot reparatie!

Contact formulier

Car Assist

Handelstraat 20-A
6851 EH Huissen

Openingstijden

Ma: 9.00 -18.00
Di:   9.00 -18.00
Wo: 9.00 -18.00
Do:  9.00 -18.00
Vrij: 9.00 -18.00
Zat:  Gesloten
Zon: Gesloten