ECU Mercedes

Heeft jouw geliefde Mercedes moeite met starten? Reageert het gaspedaal niet zoals het hoort? Worden er diverse foutcodes weergegeven op het dashboard? Dit zijn allemaal indicaties dat er mogelijk problemen zijn met de Electronic Control Unit (ECU). Tijd voor een reparatie.

Mercedes ECU reparatie of vervangen door ECU Stuurapparaten

De ECU, ook wel bekend als de motorregelmodule, speelt een cruciale rol in het optimaal functioneren van je Mercedes.

Bij ECU Stuurapparaten begrijpen we dat een goed functionerende ECU essentieel is voor een probleemloze rijervaring en daarom bieden we gespecialiseerde reparatie services voor Mercedes ECU’s. Tevens is het mogelijk om de gehele module te vervangen.

Geavanceerde technologieën voor uitstekende resultaten

Bij ECU Stuurapparaten maken we gebruik van geavanceerde technologieën om jouw Mercedes ECU te testen, repareren en vervangen. Ons state-of-the-art ELTECH testplatform is speciaal ontwikkeld om de werking van Mercedes ECU’s volledig te simuleren. Met dit geavanceerde systeem kunnen we de ECU grondig analyseren en eventuele storingen nauwkeurig diagnosticeren. De kosten van het vervangen van de ECU van je auto houden we hierdoor laag. Bovendien wordt ons testplatform regelmatig voorzien van updates, zodat we altijd up-to-date blijven met de nieuwste technologieën. Of het nu gaat om de communicatie met de meest recente CAN, LIN of J1850 netwerkbussen, bij ECU Stuurapparaten hebben we geen enkel probleem om een naadloze integratie te garanderen.

Vul het
reparatie formulier in

Doos vullen met
opvul materiaal

De doos
verzekerd versturen

Betaal de factuur die
per email is ontvangen

Reparatie gereed
verzonden op uw adres

Ervaren technici staan voor je klaar

Bij ECU Stuurapparaten hebben we een team van hoogopgeleide technici met jarenlange ervaring en expertise in het repareren en reviseren van Mercedes ECU’s. Bij de dealer zullen ze je waarschijnlijk aanraden om een nieuwe module te laten installeren. Soms is het vervangen met een nieuwe echter erg duur, waardoor je beter de ECU kunt laten repareren.

Onze professionals begrijpen de complexiteit van de ECU en zetten zich in om de oorzaak van het probleem te achterhalen en effectieve oplossingen te bieden. Met grondige diagnose, uitgebreide tests en nauwkeurige reparaties zorgen wij ervoor dat jouw Mercedes weer soepel en betrouwbaar rijdt. Indien nodig kunnen we ook een volledig gereviseerde ECU van hoge kwaliteit leveren om ervoor te zorgen dat je auto weer optimaal presteert.

Stuur je Mercedes ECU naar ons op en geniet van optimale prestaties

Bij ECU Stuurapparaten begrijpen we het belang van betrouwbaarheid en prestaties van je Mercedes. Of je nu een reparatie, revisie of vervanging nodig hebt, wij bieden de oplossingen die je zoekt. Onze deskundige technici staan klaar om jouw Mercedes ECU naar nieuwe hoogten te tillen en je een soepele en probleemloze rijervaring te garanderen. We werken met hoogwaardige onderdelen en geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw Mercedes weer optimaal presteert, net zoals toen hij de fabriek verliet.

Welke ECU’s kunnen we voor je repareren of vervangen?

Wij kunnen zo goed als alles repareren binnen de Mercedes ECU’s. Hieronder vallen de ECM, MSM, MSG en MSE. Veelvoorkomende problemen hebben te maken met de zuurstoftoevoer, toerental, gaskleppen en een verminderd vermogen. Als je een van deze kenmerken ervaart, maak dan direct een afspraak bij ons om het systeem te controleren.

Wij kunnen voor de volgende modellen reparaties uitvoeren of het gehele systeem vervangen:

A-Klasse W168 / W169 / W176
B-Klasse W245 / W246
C-Klasse W202 / W203 / W204 / W205 / S202 / S203 / S204 / S205
E-Klasse W210 / W211 / W212 / S210 / S211 / S212
Sprinter W901 / W902 / W903 / W904 / W905 / NCV3

Geavanceerde technologieën voor uitstekende resultaten

Bij ECU Stuurapparaten maken we gebruik van geavanceerde technologieën om jouw Mercedes ECU te testen, repareren en vervangen. Ons state-of-the-art ELTECH testplatform is speciaal ontwikkeld om de werking van Mercedes ECU’s volledig te simuleren. Met dit geavanceerde systeem kunnen we de ECU grondig analyseren en eventuele storingen nauwkeurig diagnosticeren. Bovendien wordt ons testplatform regelmatig voorzien van updates, zodat we altijd up-to-date blijven met de nieuwste technologieën. Of het nu gaat om de communicatie met de meest recente CAN, LIN of J1850 netwerkbussen, bij ECU Stuurapparaten hebben we geen enkel probleem om een naadloze integratie te garanderen.

Ook kun je voor diverse andere diensten bij ons terecht. Denk aan het repareren van je Mercedes contactslot, maar ook het repareren van de ABS van je auto. Daarnaast kunnen we ons natuurlijk niet een echte specialist noemen als we niet diverse andere merken kunnen repareren. Wij zijn er dus bijvoorbeeld ook voor ECU’s van Opel, Hyundai, Ford, Landrover of Renault.

Contact formulier

Car Assist

Handelstraat 20-A
6851 EH Huissen

Openingstijden

Ma: 9.00 -18.00
Di:   9.00 -18.00
Wo: 9.00 -18.00
Do:  9.00 -18.00
Vrij: 9.00 -18.00
Zat:  Gesloten
Zon: Gesloten