Mercedes contactsloten reparatie

Contactsloten van een Mercedes repareren

Repareren van de contactsloten van uw Mercedes

Heb jij een Mercedes contactslot reparatie nodig? Dan kunnen wij je bij ECU Stuurapparaten helpen. Naast het verhelpen van mechanische problemen in je auto, zijn wij gespecialiseerd in contactsloten en stuursloten reparatie. Er kunnen verschillende problemen ontstaan met een Mercedes die ertoe leiden dat je sleutel niet meer werkt of je hier andere problemen mee ervaart.

Bij een Mercedes heb je een DAS (Dual Axis Steering) en een EIS (Electronic Ignition System), deze twee kunnen niet zonder elkaar. Het systeem dat ervoor zorgt dat de auto start, is verbonden met een ander systeem, namelijk EIS. Om beter te weten wat er gebeurt in combinatie met de ECU is het goed om te weten wat een ECU is. Wanneer deze het niet meer doet, kun je niet rijden. Gelukkig weten wij alles over de verschillende oorzaken, maar ook oplossingen voor deze problemen.

Vul het
reparatie formulier in

Doos vullen met
opvul materiaal

De doos
verzekerd versturen

Betaal de factuur die
per email is ontvangen

Reparatie gereed
verzonden op uw adres

Verschillende problemen die leiden tot Mercedes contactslot reparatie

Een Mercedes stuurslot reparatie kan het gevolg zijn van verschillende dingen. Zo kan het zijn dat de contactsleutel kapot is. Dit kun je merken doordat je de sleutel in het contactslot draait, maar deze niet start. Ook kan het zijn dat de sleutel niet wil draaien.

Je kunt merken dat de Mercedes sleutel geen contact maakt wanneer het dashboard verlichting en de wijzers ineens uitvallen tijdens het rijden. Maar ook doordat het gehele dashboard of misschien wel de hele auto uitvalt.

Werkt je centrale vergrendeling niet, draait de contactsleutel stroef of zelfs helemaal niet, of kun je je sleutel uit het slot halen tijdens het rijden? Dit is een teken dat je Mercedes contactslot kapot is. Dit kan leiden tot grotere problemen, zoals het uitvallen van je auto op de weg of het niet op slot kunnen doen van je auto. Daarom is het belangrijk dat je wanneer je een van de bovenstaande factoren ervaart langs gaat bij een garage. Bij ECU Stuurapparaten zorgen we ervoor dat je een nieuw contactslot voor je Mercedes krijgt en dat jij weer snel de weg op kunt.

Contact formulier

Car Assist

Handelstraat 20-A
6851 EH Huissen

Openingstijden

Ma: 9.00 -18.00
Di:   9.00 -18.00
Wo: 9.00 -18.00
Do:  9.00 -18.00
Vrij: 9.00 -18.00
Zat:  Gesloten
Zon: Gesloten